Työaika- ja palkkatilastotutkimuksia

Hesari valikoi julkisuuteen feministisiä puheenvuoroja

Kun Maria Ohisalo ja kumppani halusivat tuoda feminismin oikeutuksen valtavirtaisena aatteena esille Hesarissa, siihen vastasi mm. Kari Koistinen.

Nyt Hesari antaa palstatilaa Vesa Linja-aholle, joka on autoelektroniikan lehtori. Hän kirjoittaa näin: "feministeillä on taustallaan tieteen tunnusmerkit täyttävä teoria syrjivistä rakenteista."

Tämä on sitä samaa puppua, jota muutkin feministit viljelevät. Miten muka feministien teoria syrjivistä rakenteista täyttää tieteen tunnusmerkit????

Ja miten feministinen teoria muka selittää palkkaerot, joita yksikään tasa-arvoisesti tehty tutkimus (feministien tai muiden) ei ole pystynyt näyttämään todeksi.

Onko HS feministipesäke? Jos HS ei anna vastineoikeutta tälle perustelemattomalle kannanotolle, niin sanon, että on.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Katso sinäkin STM:n samapalkkaisuusohjelmasta, mistä palkkaeroissa on kyse :

http://www.stm.fi/tasa-arvo/samapalkkaisuus

Palkkaero ei ole siis mikään "vaikeasti ymmärrettävä tiedejuttu", vaan pelkkä tilastollinen lukema, joka saadaan esille normaaleilla laskennallisilla periaatteilla. Tilastojen tekeminen tai palkan laskeminen ei ole tiedettä :)

Vai olenko minä joku tiedemies, kun lasken veroehdotukseen työmatkojeni kilometrikorvauksia vähennyksiksi?

Naistutkimuksessa ja (feministisessä) sukupuolen tutkimuksessa niiden käsitteistöä ja tutkimusotteita rakentavan tieteenteorian on moneen kertaan todennettu pitäväksi eli niiden kohdalla ei ole todettu demarkaatio-ongelman lähestyvyyttä. Miesasialiikkeltä tällainen tieteellinen lähestymistapa puuttuu lähes täysin lukuunottamatta ns. kriittistä miestutkimusta - miesasia-aktivistit siis hakevat näkyvyyttä puhtaasti populistisin keinoin ja kuten Linja-Aho totesi, usein mutu-tuntumalla.

Käyttäjän paulisumanen kuva
Pauli Sumanen

Sinun propagandaasi ei kannata vastata kun niissä ei ole koskaan mitään uutta.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen
Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

"Ja miten feministinen teoria muka selittää palkkaerot..."

Näin: Suomessa miehet tienaavat isomman palkkapotin kuin naiset. Nipotus työtuntien määrästä, työn vastuullisuudesta, yksilöllisistä eroista ja sen sellaisesta on toki sallittu, mutta: Suomessa miehet tienaavat isomman palkkapotin kuin naiset.

Olen lukenut läksyni!

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset